Autors

foto albert

Albert M. Castillo i Sampedro

Em dic Albert M. Castillo i Sampedro. Visc a Barcelona i tinc 28 anys. Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i tinc el Màster en Creació de Videojocs per l’Insitut d’Educació Continua – Universitat Pompeu Fabra.

El meu Treball de Final de Carrera “L’heroi en els videojocs” és un projecte teòric sobre les característiques de l’heroi protagonista en els videojocs a partir d’obra de Joseph Campbell sobre  l’estructura prototípica de l’aventura de l’heroi mitològic complementat amb les tesis sobre els arguments universals de Xavier Pérez i Jordi Balló.

“Path of Shadows”, el projecte Final de Màster, és el meu primer videojoc. “Path of Shadows” ha guanyat el premi Innogames al Millor Joc Universitari 2014 atorgat per l’Acadèmia espanyola de les Arts i les Ciències Interactives.

Es tracta d’una títol d’infiltració per a PC en el que el jugador té el poder de manipular les ombres. Podeu trobar més informació, imatges i vídeo del joc a la web oficial. També us el podeu descarregar!

Visiteu el meu portfoli on-line.

Si voleu contactar amb mi em podeu enviar un correu a elcorreudelalbert@gmail.com o a albertcastillo@protonmail.com